Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudinnehållet

BOSSE utbildar och handleder inom personlig assistans

25 maj, 2023

Nu utvidgar vi vår utbildnings- och handledningsverksamhet inom personlig assistans och närliggande områden. Detta möjliggörs genom att Marcus Lundberg kopplas till BOSSE. Marcus har mångårig erfarenhet som utbildare och handledare samt lång erfarenhet att arbeta som personlig assistent och servicegarant.

”När LSS går från teori till praktik så innebär det att assistansberättigade inte bara överlever. Vi vågar leva! Det är en verklighet som inspirerar mig och driver mig i mitt arbete. Min del i att förverkliga LSS i praktiken är idag att erbjuda handledning och annan kunskapsförmedling till personal, assistansberättigade och andra. Tillsammans skapar vi reflektionsrum och provpratar under tystnadsplikt. Vi sätter ord på det som händer kring den roll vi har. Vi tränar bemötande och impulskontroll. Vi tar till oss nya värdefulla perspektiv. Vi berör empati och övar på självreflektion. Tillsammans arbetar vi fokuserat i förebyggande syfte eller för att söka lösning på ett befintligt problem. /Marcus Lundberg”

Personerna i BOSSE-utbildar – Marcus Lundberg, Stefan Balogh och Inga-Lill Krantz Åberg

Lyssna gärna på Marcus i LSS-podden avsnitt 37; ”Marcus och Annelie – Hur ska man tänka?”

Vi erbjuder workshopbaserad interaktiv utbildning och handledning inom personlig assistans och närliggande yrkesområden. Vi skräddarsyr utbildning och handledning efter önskemål.

Tillsammans hittar vi vad Ni behöver i just Er situation.

Välkommen att kontakta;

Inga-Lill Krantz Åberg, utbildningsansvarig

utbildning@bosse-kunskapscenter.se    

Kategorier: Nyhetsflöde