Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudinnehållet

Föreningsstämma/Årsmöte

12 april, 2023

Bilder från BOSSEs föreningsstämma/årsmöte i slutet på mars. Ett tillfälle att mötas och samlas kring BOSSEs arbete från det föregående året och att blicka framåt.

Vi hade en eminent ordförande på både föreningsstämma och årsmöte i Robert Johansson, personalregionråd (S). Vi tackade även av tidigare styrelseledamot Eva Frunk Lind. Patrik Forslin, verksamhetschef på BOSSE och Inga-Lill Krantz Åberg, ordförande i BOSSEs två föreningar redogjorde för arbetet från det gångna året. Tidigare verksamhetschefer Arne Prembäck och Ann-Marie Ståhl var med under kvällen och Robert Johansson passade på att få ett eftertraktat signerat exemplar av Stefan Baloghs bok ”Det börjar med K”. En väldigt lyckad kväll helt enkelt!

Bildtolkning; bild 1 – Patrik Forslin, Arne Prembäck, Eva Frunk Lind och Ann-Marie Ståhl Bild 2 – Inga-Lill Krantz Åberg, Robert Johansson, Patrik Forslin Bild 3 – Robert Johansson, Stefan Balogh

Kategorier: Nyhetsflöde