Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudinnehållet

BOSSEs framtid

1 mars, 2023

Primärvårdsnämnden i Region Stockholm har beslutat om fortsatta medel för BOSSE för åren 2024-2025. Det är med glädje och tacksamhet vi nu konstaterar att nedläggningshotet är avvärjt. Det är en seger för den enskildes rätt till fristående och opartiskt råd & stöd.

Vi riktar stort tack till alla inom politik och förvaltning i Region Stockholm som varit med och möjliggjort detta. Vi riktar likaså stort tack till funktionsrättsrörelsen, samarbetspartners och enskilda som på olika sätt stöttat kampen för att verksamheten ska få finnas kvar. Vi ser dagligen att BOSSE gör skillnad i enskilda människors liv. Att detta arbete får fortsätta är det många som har del i. Tillsammans är vi starka och gör samhället bättre att leva i. Tack!

Bildtolkning; BOSSE-fågeln i rosa med ett rött hjärta synligt på bröstet.

Kategorier: Nyhetsflöde