Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudinnehållet

Sommarhälsning

18 juli, 2022

Nu är vi mitt i sommaren och vi vill passa på att skicka en hälsning från oss på BOSSE.

Vi hoppas att ni alla får möjlighet till vila, avkoppling och återhämtning.

Här på BOSSE känner vi av att det är semestertider. Konsulenterna avlöser varandra och vi är en mindre styrka på plats. Har du en fråga eller något akut är du alltid välkommen att höra av dig så hjälper vi till även om ordinarie konsulent inte är på plats.

Vi noterar den återigen ökande spridningen av covid-19 smitta. Vi ser till att hålla avstånd i våra lokaler. Vi ber att den som känner förkylningssymptom inte kommer hit. Vi har alltid möjlighet att styra om ett bokat besök till ett digitalt möte.

Med tillönskan om en fortsatt skön sommar!

Patrik Forslin

Verksamhetschef

Kategorier: Nyhetsflöde