Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudinnehållet

Enkätstudie om livskvalitet

16 februari, 2022

DELTAGARE SÖKES TILL ENKÄTSTUDIE OM LIVSKVALITET

Studien genomförs av forskare i Folkhälsovetenskap vid Mittuniversitetet och forskningshuvudman är Mittuniversitetet.

Vi söker individer för enkätstudie. Vi söker dig som har rörelsenedsättningar samt dig som inte har rörelsenedsättning. Personer med andra eller ytterligare funktionsnedsättningar är också välkomna att deltaga.

För att kunna vara med i studien behöver du vara över 18 år och kunna fylla i frågeformuläret på svenska.

Syftet med studien är att undersöka livskvalitet och faktorer som kan tänkas påverka den.

Om du vill vara med i denna undersökning så innebär det att du fyller i en digital enkät. Det är bara ett tillfälle att fylla i formuläret som handlar om din upplevda situation och lite bakgrundsinformation. Det tar ca 15 minuter att fylla i och informationen kommer pseudononymiseras, det vill säga att den information du uppger inte kan kopplas till dig som individ.

Använd länken för att komma till startsidan för projektet. Där finns mer information om studien samt kontakt till oss som driver projektet. Studien genomförs av forskare i Folkhälsovetenskap vid Mittuniversitetet och forskningshuvudman är Mittuniversitetet.

Projektet är godkänt av etikprövningsmyndigheten.

Dela gärna!

https://livskvalitetdelaktighetochsocioekonomiskstatus.questionpro.com/

Kategorier: Nyhetsflöde