Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudinnehållet

En dag med Färdtjänsten

26 augusti, 2021
BOSSEfågeln i svart/gulrutigt

Torsdagen den 30 september ordnar vi på BOSSE en dag om- och med Färdtjänsten. Vi kommer under denna dag fokusera på mötet som sker i allt från bokningen tills dess att resan är genomförd. Vi på BOSSE får ta del av många förtroendefulla berättelser från våra verksamhetsdeltagare och detta har lett fram till denna dag.

Vi vill rikta fokus på mötet som sker i varje resa då tryggheten i ett bra bemötande är av största vikt för resenären.

Vill du vara med på denna dag så anmäl dig gärna via länken nedan. Uppge gärna om du vill delta digitalt eller på plats i Immanuelskyrkan. Programmet för dagen börjar ta form och mer information kommer du löpande hitta här på vår hemsida.

Varmt Välkommen!

Kontaktformulär » Bosse (bosse-kunskapscenter.se)

Kategorier: Nyhetsflöde