Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudinnehållet

Vi finns här! BOSSE råd, stöd och kunskapscenter har en samhällsbärande funktion

6 april, 2020

Vi arbetar med att möta det behov som finns med anledning av covid-19 (corona). Det är stor efterfrågan på våra tjänster från våra verksamhetsdeltagare som brukar besöka oss, men även från nya personer som behöver komma i kontakt med oss.

Efterfrågan på BOSSE har ökat i och med att flera andra verksamheter stänger ner. Rehabiliteringsmedicinska på Danderyd, Vuxenhabiliteringen på Huddinge, Neuro på Danderyd och Poliomottagningen på Danderyd är enheter som i och med Covid-19 fått ändrade uppdrag och hänvisar många av sina patienter till oss.

Vi finns här!

Vår verksamhet fortgår och vi gör allt för att möta efterfrågan. Vi arbetar ständigt med att säkerställa att vi utgör en trygg plats att besöka utifrån smittskyddshänseende. Vi erbjuder också kontakt på distans för dig som inte kan besöka oss på plats.

Du når oss på 08-544 88 660

Kategorier: Nyhetsflöde