Hoppa till huvudmenyn Hoppa till huvudinnehållet

BOSSE 2018:Vårens cirklar och tematräffar!

22 januari, 2018

OBS! Informationen här gällde för vårens utskick.

BOSSEs katalog för hösten 2018 kommer i augusti!

 

De som är verksamhetsdeltagare (VD) på BOSSE har fått denna katalog i fysisk form eller som Daisy-skiva, och den går att se i digital form här och under sidan ”Gruppverksamheter”.

BOSSEs cirklar och teman är kostnadsfria för personer som är VD:n på BOSSE eller som blir VD. Utbudet utgår från funktionsnedsättning/funktionsvariation samt områden som berör det dagliga livet. Här ett axplock av vad som går att anmäla sig till i vår:

 

  • Tema serie – Komma ut, Mediabilder och Jämställdhet, 3 tillfällen

Medverkande på dessa träffar är:

Oskar Sternulf, skådespelare som ger sin egen monologföreställning ”Komma ut”, följt av samtal – vad innebär det att komma ut som homo- bi- eller transperson om man lever med en funktionsnedsättning?

Catrine Lundell, radiomakare, komiker och producent och aktuell med humorserien Bauta på SVT. Catrine kommer att prata om vilken plats personer med funktionsnedsättning har i media

Maria Johansson, ordförande för FQ (Forum kvinnor funktionshinder) och Lika Unika. Denna kväll samtalar vi om hur det ser ut med jämställdheten mellan kvinnor och män.

 

  • Samtalscirkel på arabiska, 4 tillfällen

För tredje gången erbjuder BOSSE nu möjligheten för dig som talar arabiska och lever med fysisk funktionsnedsättning att ses ett par gånger och samtala kring olika teman. Utan tolk och direkt från hjärtat om det som är viktigt för dig.

 

  • Nätverkscafé, 3 tillfällen

Träffa andra, fika, umgås, prata om livet, diskutera och lär dig mer om hur du nätverkar på sociala medier – men framförallt ha det trevligt!

 

  • Anhörigträffar

Är du anhörig till någon som har fått en förvärvad skada som vuxen? Då finns det möjlighet att vid fyra tillfällen under våren utbyta erfarenheter och tankar med andra anhöriga.

Läs mer om dessa och flera andra gruppverksamheter, och hur du anmäler dig HÄR!

 

Kategorier: Nyhetsflöde